11 projecten
sorteer op:  

Aan de slag met je eigen kracht

In september starten we met de training Aan de slag met je eigen kracht. Tijdens deze training kunt ...

De Roshond

Het sociaal wijkteam van de Rosmolenwijk wil een bestand op gaan zetten waarbij hondenbezitters met een vraag en hondenliefhebbers met aanbod met elkaar in contact gebracht worden.

Bij het wijkteam komen wij regelmatig in situaties waarbij mensen tijdelijk (door bijv. ziekte) of zo nu en dan (door bijv. ziekenhuis bezoek of andere verplichtingen) hun hond niet kunnen uitlaten. Ook komen wij vaak bij mensen die eenzaam zijn en die bijvoorbeeld graag samen met iemand zouden wandelen of zo nu en dan een hond uit zouden willen laten, maar zelf niet in de gelegenheid zijn een hond te houden. Een vr...

Pennemes Activiteitenplein

Ik ben bezig als manager om een activiteitenplein op te zetten vanuit het Pennemes, maar gericht op de wijk. We gaan onze activiteiten open zetten voor mensen uit de Rosmolenwijk.

Enquête 'De Rosmolenwijk aan zet!'

Wat is het verhaal van de Rosmolenbuurt? Wat vindt u fijn aan wat er gebeurt in deze buurt, en wat kan er anders? Welke activiteiten en betrokkenheid mist u? Hoe waardeert u dat wat wel aangeboden wordt? Wat zou u zelf willen bijdragen?

We nodigen alle bewoners uit de Rosmolenwijk ouder dan 15 jaar uit een vragenlijst in te vullen hierover, in het kader van ons onderzoek in de Rosmolenbuurt. 

De vragenlijst is digitaal in te vullen via de volgende link: https://response.questback.com/hogeschoolvanamsterdamdomeinma/rosmolenwijk

Indien u de vragen liever op papier krijgt, kan een papieren versie ...

4 reacties

2 updates

Operette Polenblut 17 & 18 maart 2018 in de Albert Heijnzaal-Zaantheater-Zaandam

Czaar Peter repeteert op dinsdagavond 20.00 tot 22.00 / 22.30 u.

Bewerking: dirigent Bram Biersteker...

Gezonde Buurt - Rosmolenwijk

In mei, juni en juli gaat IVN in samenwerking met de Kinderraad van het Jeugdteam in de Rosmolenwijk...

1 reactie

Week van 't Geld

27 t/m 31 maart 2017

Naam voor de Rosmolenwijk

Laten we ideeen voor de naam van deze site bedenken.

Gaan we daarna stemmen.

 

4 reacties

Rosmolen Wonders Popup restaurant

We gaan het oude, vervallen pand midden in de Rosmolenbuurt gebruiken voor een pop-up restaurant van alle bewoners voor iedereen! Opening op in 2017 door Koning Willem-Alexander!

 

Stel je voor dat we dit konden waarmaken! De contacten zijn inmiddels gelegd maar hulp is welkom om het te realiseren. Wil je meedoen met het opstarten van dit pop-up restaurant? Laat een reactie achter hieronder! 

 

7 reacties

OntMOEting - delen in de zorg

Ben jij soms ook moe omdat je altijd bezig bent voor een dierbare te zorgen? Zou jij dat soms ook eens willen delen met mensen die hier ook tegenaan lopen? Het Sociaal Wijkteam organiseert bijeenkomsten om lotgenoten te spreken. Mensen die ook altijd bezig zijn voor een dierbare te zorgen. Door de zorgen met elkaar te delen, krijg je ook eens tijd aan jezelf te denken. 

1 reactie

Kinderraad

Een aantal kinderen uit onze wijk zitten in de Kinderraad. Zij willen voor de kinderen in de wijk activiteiten organiseren. Ze komen 2x per maand bijelkaar in het Jeugdteam gebouw op het Roggeplein op woensdagmiddag.